Leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bekijken. Ik ben Eva Homs en ik woon en werk in Zuid-Holland. Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi (Hilversum). Ik woon samen en heb een zoon. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Die passie is ontstaan toen ik werkte als werkcoach. Tijdens mijn post-HBO-opleiding Professioneel coach bij Balansgroep ben ik coachen steeds mooier en leuker gaan vinden. Het is mooi om te zien wat je allemaal kunt als je jezelf beter leert kennen én beter leert waarderen. En bewust keuzes leert maken die (beter) bij je passen.

Mijn aanpak

Als coach ben ik no-nonsense, betrokken en praktijkgericht. We gaan vanaf het begin uit van jouw situatie en wat jij wilt bereiken. Terwijl we steeds de focus op jouw doelen houden, begeleid ik je met aandacht en plezier naar de groei en verandering die jij wenst.

Het is echt mogelijk om je in een relatief korte tijd lichter, vrijer, gezonder, gelukkiger, zekerder te voelen. Afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent. Dat zeg ik uit ervaring. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee, dat is het niet. Je doet dat door je denken, voelen en handelen beter in balans te brengen. En laat dat nou zijn waar ik je bij kan helpen.

Ik ben nuchter en rustig, ik kan goed luisteren en ben analytisch sterk. Betrokkenheid, vertrouwen en respect heb ik hoog in het vaandel staan. Ik prikkel en spiegel je waardoor je steeds helderder gaat zien wat er speelt. Hierdoor kun je bepaalde zaken ook echt blijvend veranderen. Je leert effectiever gedrag in te zetten, je belemmerende patronen te doorbreken en je grenzen beter bewaken. Met als resultaat dat je meer grip op en plezier in je leven krijgt!

Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen. Om mijn cliënten beter te kunnen ondersteunen, volgde ik na mijn coachopleiding bij Balansgroep met enige regelmaat vakgerichte cursussen en trainingen.

Opleidingen:

Professioneel coach (Balansgroep) 2016/2017. NOBCO, EQA en Post-HBO geaccrediteerd.

Organisatiewetenschappen (2003) WO Masteropleiding, Tilburg University.

Personeel en Arbeid (2000) HBO opleiding. Loopbaanadviseur als afstudeerrichting.

Cursussen:

Training ‘Stress & burn-out coaching’, CSR centrum, 2021

Masterclass ‘Coachen bij Stress en Angst’ 2020

Masterclass ‘De kracht van Online coachen’ 2020

Training ‘Voice Dialogue’, de Onderstroom, 2020

Training ‘Parkeer je piekerverstand’ (ACT), Anders Eigen, 2019

Workshop ‘Anderen begeleiden bij Faalangst’, Upside Down trainingen, 2018

Ik vind professionaliteit, het bijhouden van mijn kennis en zorgvuldig en ethisch handelen belangrijk. Om die reden ben ik aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ik onderschrijf de Ethische code voor coaches. Deze vind je op de website van NOBCO.