Het traject dat ik heb gevolgd bij Eva heeft mij inzicht gegeven in welke werkwaarden voor mij belangrijk zijn om te werken in een organisatie. Daarnaast zijn door het traject ook weer deuren opengezet die ik eerder had gesloten, omdat er wat mij betrof geen mogelijkheden meer lagen. Door het traject heb ik ingezien dat hier nog wel degelijk mogelijkheden zich voordoen.

Sara

ergotherapeut

Met Eva had ik direct een klik. Ze is geïnteresseerd in haar coachees en ze voelt als een vriendin die aanmoedigt om te lezen in een boek dat alleen ik kan lezen. Door de open sfeer durfde ik vrijwel alles te delen wat ik in mijn eigen boek las. Dat hielp me om de vragen waarmee ik worstelde te beantwoorden. Ze heeft mij geholpen om te ontdekken wat IK wil en wat bij MIJ past. Op basis van een aantal sessies ben ik beter in contact met mezelf gekomen. En heb ik instrumenten om te voorkomen dat ik in mijn klassieke valkuil stap; handelen naar de potentiële maar niet uitgesproken wensen van de ander in plaats van te luisteren naar mijn innerlijke zelf. Ik ben er nog niet, maar ik kan nu beter luisteren naar mijn eigen gevoel. Als ik niet weet of ik een juiste beslissing neem of mijn gevoel geen uitsluitsel geeft, heb ik nu handvatten om te controleren of iets bij mij past. Eva heeft me geholpen weer te ontdekken wat ik wil.

Gert-Jan

veredelaar orchideeën

Het traject dat ik bij Eva heb doorlopen heb ik als prettig ervaren. Eva is iemand die weet waar ze over praat, heeft veel kennis en straalt vertrouwen uit. Wat ik fijn vond was de afwisseling binnen de gesprekken. Ook het luisteren, de juiste vragen stellen en de oplossingsgerichte manier van werken werkten goed voor mij. De blinde vlekken die ik had en de gedachten en gevoelens waar ik me niet bewust van was heb ik leren kennen door bijvoorbeeld oefeningen te doen vanuit de RET. Juist het ervaren en er niet alleen over praten hebben mij weer een stukje verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. De positieve focus tijdens de gesprekken heeft ervoor gezorgd dat ik mij gesteund voelde en dat het prima is om af en toe eens om hulp te vragen. Eva zorgt voor maatwerk, ik heb steeds het gevoel gehad dat de doelen die ik voor mezelf stelde haalbaar en realistisch waren en ook pasten bij het proces waar ik op dat moment in zat.

Mijn mooiste les van de afgelopen tijd is: Leven = af en toe ook even stilstaan.

Peggy

leerkracht basisonderwijs

Door de sessies hebben we boven water gekregen wat ik zelf wil bereiken en hoe ik mijn doel kan halen. De gesprekken hebben enorm geholpen om gedachten te kunnen bundelen zodat ik snel en duidelijk mijn doelen kon stellen. Ook hebben we een spel gespeeld, waarin ik mijn kerncompetenties duidelijk kon maken. Deze lieten ook zien of ik wel geschikt ben voor mijn (huidige en hopelijk toekomstige) functie. De uitkomst was verrassend positief waarin ik mezelf heel goed kon herkennen en welke ook nodig zijn binnen mijn functie.  Eva, je aanpak is lekker laagdrempelig en als persoon geef je een positief en open gevoel. Je bent niet afstandelijk, luistert goed en geeft fijne feedback terug waar je echt iets mee kan. Dank! 

Wilbert

IT architect

Ik ben zeker verder geholpen; ik ben op een andere manier over mijn werk gaan denken. Ook ben ik me bewuster van de dingen die ik meemaak zowel tijdens het werk als in mijn privé leven. Ik kan eerder genieten van de kleine momenten die er te genieten zijn. Ik wil nadat ik ben verhuisd gaan kijken naar eventuele vacatures die er zijn voor mij. Ik ben erg blij dat ik aan de coaching heb meegedaan, ik heb hier zeker lering van getrokken en een aantal positieve zaken heb ik eruit gehaald. Ik ga nu op een andere manier met mijn directe collega’s om. Ook ben ik realistischer gaan denken en heb er ook met mijn vrouw uitgebreid over gesproken. 

Wilfred

administrateur

Ik heb het coachtraject bij Eva als waardevol ervaren. Door goed naar me te luisteren, heeft Eva een traject uitgestippeld met haalbare doelen. Ze heeft me aan het denken en handelen gezet door de oefeningen en gesprekken. Door eerst te focussen op wie ik ben en waar ik voor sta, heb ik goed naar mezelf leren kijken. Ik heb tools gekregen die ik kan gebruiken om de doelen die ik heb te verwezenlijken.  Eva heb ik ervaren als een vriendelijke, geïnteresseerde en positieve coach.

Lisette

leerkracht basisonderwijs

Ik heb Eva ervaren als een coach die naast me staat en mee kijkt en puzzelt. En ook als een coach die kijkt naar je kwaliteiten en weet daarin ingangen te vinden. Ze heeft me geholpen door met me te kijken waar mijn gedachtenpatronen een belemmering vormden om mijn doel te bereiken. Ze is zeer ondersteunend bij het zoeken naar praktische, concrete oplossingen.

Martine

beeldend therapeut

In een periode waarin ik zowel zakelijk als privé geleefd werd door mijn omgeving heeft Eva mij geholpen me te focussen op de dingen die ik zelf belangrijk vind. Eva is rustig van aard, luistert goed en weet op het juiste moment verdiepende vragen te stellen. Dit leidde vaak tot verrassende inzichten. Tijdens het jobcoachtraject wist ik precies waar ik aan toe was. Per sessie schetste Eva een duidelijk doel waar we, met behulp van verschillende spel- en gesprekvormen, gericht naar toewerkten. Ik heb mijn doelen behaald en gebruik de tools die Eva daarvoor heeft aangereikt nog steeds. Hierdoor heb ik een betere balans in mijn privéleven gevonden en ben ik door een andere werkwijze succesvoller op zakelijk gebied. 

Bart

marketing-en communicatie specialist

Eva, jouw coaching heeft me ontzettend geholpen. Je hebt me goed aan het denken gezet. Door de gesprekken, oefeningen en jouw vragen ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen handelen en jouw begeleiding heeft de nodige veranderingen in mijn gedrag teweeg gebracht waar ik nog iedere dag baat bij heb. Je hebt echt maatwerk geleverd met doelen die realistisch en haalbaar zijn. Ik heb het traject met jou als erg prettig ervaren, je was altijd positief, geïnteresseerd en respectvol. Dank je wel!

Agnes

administratief medewerker

Eva is een gestructureerde en zeer betrouwbare coach. Ze is belangstellend, kan zich goed inleven en blijft altijd rustig. Ze werkt doelgericht en praktisch op een ontspannen manier. Eva heeft me geholpen om als net gescheiden moeder een stabiele basis te creëren voor mij en mijn jongens. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.

Danielle

mindfulness trainer en coach